Over ons

Vergroot kennisoverdracht en verklein kansenongelijkheid met Bijlesmarktplaats. Breng vraag en aanbod van bijles samen, onder regie van onderwijsinstellingen.

Ons Team

Ons team bestaat uit enthousiaste en betrokken professionals met een passie voor onderwijs. Wij geloven in het vergroten van kennisoverdracht en het verkleinen van kansenongelijkheid in het onderwijs.

Bedrijfsgegevens

Graag een keer langskomen? Wij zijn gevestigd in 's-Hertogenbosch.

Reitscheweg 1

5232 BX, 's-Hertogenbosch

KVK: 87979284

BTW: NL864465695B01

Waarom Bijlesmarktplaats?

Binnen 1 dag online
Stimuleert leerplezier
Overzichtelijk en goedkoop
Valt onder NPO-gelden
Maatwerk mogelijk

Als onderwijsinstelling wil je de vraag naar bijles zelf regelen om een goed alternatief te bieden voor commerciële bijlesaanbieders. Het heeft meerdere voordelen wanneer leerlingen en studenten zelf elkaar na lestijd helpen. Meer leerplezier, eigenaarschap van het eigen leren en sociale binding met elkaar. Inmiddels is bewezen dat het een positief effect heeft wanneer leerlingen van elkaar leren. Artikel over kansengelijkheid.

Kansongelijkheid

Als onderwijsinstelling heb je ook een verantwoordelijkheid als het gaat om kansongelijkheid. Commerciële bijles is alleen bereikbaar voor ouders met een goed inkomen. Met Bijlesmarktplaats stimuleer je bijles tegen een laag tarief. Het is een kant-en-klaar platform waar leerlingen en studenten een mede-scholier kunnen vinden voor bijles en waar de leerlingen en studenten hun diensten kunnen aanbieden.