Contact

Wij staan klaar voor al jouw vragen

Adviseurs

Heb je nog geen contact gehad met onze adviseurs of ben je op zoek naar meer informatie?

Supportdesk

Heb je een technische vraag over het platform? Ons team staat voor je klaar.

Stuur een bericht

Ons Team

Ons team bestaat uit enthousiaste en betrokken professionals met een passie voor onderwijs. Wij geloven in het vergroten van kennisoverdracht en het verkleinen van kansenongelijkheid in het onderwijs.

Bedrijfsgegevens

Graag een keer langskomen? Wij zijn gevestigd in Eindhoven.

Spoor K

Fuutlaan 14K

Eindhoven

5613 AB

KVK: 87979284

BTW: NL864465695B01

Veelgestelde vragen

Kun je geen antwoord vinden op je vraag? Neem dan gerust contact op met ons support team.

  • Hoe kan mijn onderwijsinstelling gebruik gaan maken van Bijlesmarktplaats?

   Wat leuk dat jullie willen gaan werken met Bijlesmarktplaats! Je kunt ons mailen op info@bijlesmarktplaats.nl voor meer informatie.

  • Is Bijlesmarktplaats AVG-proof?

   Zeker weten! Bij ons staat de veiligheid van de data en de verwerking hiervan hoog in het vaandel. Ook is een verwerkersovereenkomst onderdeel van onze procedure.

  • Hoe werkt het inloggen met een onderwijsinstelling-account?

   Ons systeem kan worden gekoppeld met de Microsoft Azure of Google Workspace for Education omgeving van jouw onderwijsinstelling.

  • Is de SSO veilig?

   Onze koppeling is uiterst veilig en kan alleen bij de data die écht van belang is. Zo is de veiligheid van de gebruikersaccounts gewaarborgd.

  • Hoe stel ik de huisstijl van mijn onderwijsinstelling in?

   Via het beheerpaneel voor leidinggevenden is dit gemakkelijk in te stellen. Dit komt uitgebreid aan bod tijdens de onboarding.

  • Wie beheert het systeem voor mijn onderwijsinstelling?

   Je kunt zelf instellen wie het systeem beheert. Dit kan een medewerker of een bevoegde leerling of student zijn die hiervoor wordt aangesteld. Deze persoon kan vervolgens vakken & beoordelingen goed- of afkeuren en meer.

Waarom Bijlesmarktplaats?

Het is hoog tijd voor onderwijsinstellingen om de vraag naar bijles intern te gaan regelen. Zodat hun leerlingen, studenten en hun ouders een alternatief hebben voor commerciële bijlesaanbieders. Terwijl ook leerlingen en studenten zélf elkaar na lestijd vaak prima kunnen bijspijkeren. Met meer leerplezier, eigenaarschap van het eigen leren en sociale binding met elkaar.

Wil je meer weten over het bewezen effect van leren van elkaar van leerlingen? Ga dan naar de NPO-menukaart. Je kunt als onderwijsinstelling het aanschaffen van Bijlesmarktplaats een-op-een verantwoorden voor de NPO-gelden.

Artikel over kansengelijkheid